Derfor Slimex 15 Plus:
Ikke tilfreds, penge tilbage
     (Unik garanti)
Certificeret produkt
     (Sikkert og lyd)
Lavet i Nederlandene
     (Pålidelig produktion)
Bestilt før 23:59h,
     leveret i morgen

     (Ved betaling på forhånd)
Gratis forsendelse (rundt om       i verden over ordrer € 50,-)
Sisow Betalingsmuligheder

Slimex® 15 Cellu Control 180 kapsler (godt for 3 måneder) & GRATIS Slimex® 15 Vitamin 60 kapsler (godt for 2 måneder)

New -31% Slimex® 15 Cellu Control 180 kapsler (godt for 3 måneder) & GRATIS Slimex® 15 Vitamin 60 kapsler (godt for 2 måneder)

Gratis Fragt

✅ Forsendelsesomkostninger er fri start fra € 50, -
✅ Alle andre lande fri fra € 50, -
TIP! Med to pakker gratis forsendelse!

✅ Bestilt før 23:59 h? Leveres i 2 til 3 dage i Danmark!
✅ Du bestiller direkte fra producenten af Slimex 15 produkter
✅ Slimex 15 produkter Ikke gode penge tilbage! Garanti
✅ Certifikat producent, Se certifikat
✅ TIP! Opret en konto og gemme point

✅ De Slimex 15 kapsler kan anvendes fra 1 til 6 måneder.
✅ Jo længere behandlingen, jo flere resultater, du vil have.
✅ Brug Slimex 15 hver dag og bo på din ønskede mål vægt.

Visninger: 421 Produktkode: SLXCx3 + SLXVx1
Bonuspoint: 10
Lagerbeholdning: 100
081 Produkt(er) Solgt
€ 174,80 € 119,95 Excl. moms: € 110,05 Pris i bonuspoint: 100
Antal: Læg i kurven

Slimex 15 Cellu Control!

Slimex 15 Cellu Control er en unik formel, som du kan bruge til et ønske om at glatte hud. Masser af siddende, drikke, rygning og stress er kun nogle af årsagerne til forstyrrelser i lymfesystemet. Dette kan føre til bad hud. Slimex 15 Supplements tilbud Slimex 15 Cellu Control piller.

Hvad er Slimex 15 Cellu Control?

Slimex 15 Cellu Control er ernæringstilskud. Målet er at gøre din hud ser glat og levende. Takket være en revolutionerende ny teknologi, kroppen gradvist absorberer ingredienserne ud Slimex 15 Cellu Control piller på en naturlig måde. Den Slimex 15 Cellu Control piller har til formål at arbejde over en længere varighed og er derfor bedre og sundere.

 

Hvornår og hvordan du bruger

For at forbedre behandlingen af Bad hud og for din sikkerhed, er det vigtigt at læse instruktionerne og begrænsninger og sørg for at holde sig til dem. Helst tage 1 kapsel før frokost og 1 kapsel før middagen med 1 til 2 glas vand. Brug af 2 kapsler er tilstrækkelig, skal du ikke overstige denne dosis! Læse den instruktioner og ingredienser før det besluttes at købe og bruge Slimex 15 Celler Kontrol piller. Hold slankepiller på et køligt og tørt sted.

 

Købe vitaminpiller på Slimex 15 kosttilskud

Vil du forblive sunde mens du mister vægt? Derefter supplere dit vægttab program med de rigtige vitaminer! På Slimex 15 kosttilskud kan du bestille vitaminpiller, der er fyldt med B-vitamin, biotin og calcium. God at kombinere med vores slankeprodukter eller bare at tage dagligt, hvad enten du ser din vægt eller ej. På den måde du fortsætte med at gøre dette på en ansvarlig måde!

De rigtige næringsstoffer

Mange mennesker ofte vælger strenge og usunde kostvaner, hvor de ikke får de rigtige næringsstoffer. Den slankende produkter fra Slimex 15 kosttilskud hjælpe dig med at nå din idealvægt på en sundere måde, takket være fraværet af skadelige stof sibutramin. For at være ekstra sikker på at din krop får hvad den behøver, købe vitaminer er en god mulighed. Især når du ikke vælge standard B-vitamin pillerne fra apotek, men vitaminpiller i vores webshop! Vores supplement indeholder vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, C og D3. Fordi det indeholder flere typer af vitaminer, har det en mere alsidig effekt end bare en B-vitamin supplement. Kapslerne er desuden allergen-fri. Bemærk: vitamin kapsler er et værdifuldt supplement, men ikke en erstatning for en normal kost!

En gunstig kombination

Naturligvis vitaminerne også kan bruges uden at tabe sig, eller når du tager andre produkter. Men for at optimere din Slimex 15 oplevelse, det er nyttigt at købe begge vores vitaminpiller samt vores slankende piller og/eller vores cellu control piller. Du vil blive overrasket over hvor godt de forskellige produkter komplementerer hinanden. Desuden, denne måde du behøver ikke at gå til flere adresser at købe din slankende kapsler, cellulite piller og vitamin B på Slimex 15 kosttilskud kan du finde alt i en webshop. Meget handy og nogensinde så let. Tag et kig på vores combo-tilbud !

Ikke vente længere og købe din vitaminpiller på Slimex 15 kosttilskud. Bestil nemt i webshoppen og du vil modtage det indenfor et par arbejdsdage. Anbefalede daglige dosis er 1 kapsel per dag. Læs indlægssedlen før brug og tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål!

 

Bemærk venligst at virkningerne kan være forskellige fra person til person. Kapslerne indeholder unikke og naturlige ingredienser. Dette produkt er ikke egnet til personer yngre end 18 år. Ikke skal anvendes under graviditeten, eller hvis du forsøger at blive gravid, mens amning, hvis du har blodtryk spørgsmål, hjerte-eller vaskulære sygdomme, psykologiske problemer, åndedrætsproblemer, eller når du er overfølsomme over for en af de ingredienser. Hvis du er i tvivl, kan du konsultere en læge! For optimal effektivitet, anbefales det at bruge cellulite piller i kombination med en afbalanceret kost og regelmæssig motion.

Der er ingen anmeldelser af dette produkt.

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse:Obs: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig           God

Indtast koden i feltet nedenfor: