For at gøre shopping med os endnu nemmere, bruger vi cookies. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du at bruge disse cookies.
Derfor Slimex 15 Plus:
Ikke tilfreds, penge tilbage
     (Unik garanti)
Certificeret produkt
     (Sikkert og lyd)
Lavet i Nederlandene
     (Pålidelig produktion)
Bestilt før 23:59h,
     leveret i morgen

     (Ved betaling på forhånd)
Gratis forsendelse (rundt om       i verden over ordrer € 50,-)
Slimex 15 Garanti

Sisow Betalingsmuligheder

Slimex 15 Garanti

Hvad med garantien?                                                                      
Slimex 15 Plus/Cellu kontrol er det eneste produkt, der tilbyder en retssag særlig, ingen andre lose vægt produkt tilbyder dette. Vores garanti er unikke! Hvis du ikke er tilfreds med Slimex 15 Plus/Cellu kontrol så du sender din ordre blot tilbage og vi vil give dig penge tilbage til stadig uåbnet emballage, du har tilbage (minus forsendelsesomkostninger).

Ingen spørgsmål, det er den Slimex 15 Plus/Cellu kontrol garanti!

Hvordan kan vi sikre dette?
Vi er så sikre på vores produkt at vi er i stand til at tilbyde dig denne garanti. Hvis vi ikke var sikker på at dette produkt kan arbejde for dig, så vi kunne ikke tilbyder en sådan garanti som denne!

Jeg er ikke tilfreds med produktet
Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du bruge vores penge tilbage garanti ved simpel fyld i de kontakt formular og angive, hvorfor er du ikke tilfreds.

Returret
Tilbagesendelsesprocessen er simpel; du har 30 dage starter en uge efter du har placeret ordren. Hvis du er ikke tilfredse med Slimex 15 Plus/Cellu kontrol inden for denne periode, og du har set nogen forbedring, så kan du blot sende ordren tilbage og vi refunderer de stadig uåbnet emballage/vabler til din konto.

Så hvis du er ikke tilfreds og du har bestilt for eksempel en emballage (4 vabler) som du har to åbne/brugt og to uåbnet vil vi refundere beløbet for de to stadig uåbnet emballage/vabler minus fragtpris. Men vi gøre én betingelse, at du har prøvet produktet i mindst 14 dage.

Den Slimex 15 Plus/Cellu kontrol privatliv garanti
Vi sende altid vores produkter 100% diskret og respektere dit privatliv, derfor der vil aldrig være reklame på emballage står ud for navnet på virksomheden "Slimex15 kosttilskud".

Transport
Vi bestræber os på at afsende dine ordrer inden for 2 arbejdsdage via POSTNL (Europa 4 til 5 dage). Det er desværre ikke muligt at sende til en PO Box, så sørg for at du har korrekt levering adresse oplysninger passerer.

Hvorfor konkurrencer frygter vores garanti?
Vores konkurrenter er ikke i stand til at tilbyde den samme garanti, se efterligning! Vi lader dig prøve vores lose vægt vare fuldt til testen, ingen af vores konkurrent kan matche det!

Dato for sidste justering 13-02-2017

Der er ingen varer i denne kategori.